Hoe werkt het?


 

De eerste keer hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek (60 min).

 Ik vind het namelijk belangrijk dat we allebei in dit gesprek de nodige ruimte krijgen, zodat we elkaar leren kennen en kunnen kijken of het klikt tussen ons. En of jij je goed voelt bij mijn werkwijze. We zullen bespreken wat jij graag wilt (of niet wilt), wat dat dan betekent en inhoudt, hoe ik jou kan begeleiden en hoe alles in z'n werk zal gaan. 


Ook de vervolgafspraak is altijd een beetje kennismaken. Ieder mens is namelijk uniek. maar je zal zien dat je na enkele keren vlotter zelf zal gaan aanvoelen wat je beter ligt en waar jouw voorkeur naar uitgaat. Langzaamaan zal je ook gaan voelen waar je nood aan hebt, en wat jouw lichaam vraagt: een coaching gesprek, een Integratieve massage of een combinatie hiervan. Zo kunnen we in dialoog de begeleiding steeds beter op jouw wensen en noden afstemmen.

En als je gewoon zin hebt in een Integratieve massage omdat je eens heerlijk wil ontspannen, dan kan dat natuurlijk ook.

Je hoeft sowieso niets mee te brengen, alles is voorzien om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. 

Voor het gedeelte Integratieve massage zijn er in de aangenaam verwarmde en rustige ruimte speciaal voor jou een comfortabele badjas, slippers, tafelhoes, een warme afdekdoek en een flesje water voorzien. 


Enkel pulsen kan met de kleren aan. Een oliemassage wordt met verwarmde amandelolie (quasi geurloos) op de huid gegeven. Deze olie voelt niet te vettig aan en dringt makkelijk in de huid in. Tijdens de massage ben je steeds warm toegedekt. Enkel het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt, is vrijgemaakt. Daarna wordt het weer toegedekt. Je mag dus naakt zijn, maar dat hoeft niet. Het gaat erom dat jij je veilig voelt. En jij bepaalt zelf wat dat inhoudt.

Na de massagesessie krijg je rustig de tijd om weer even terug te keren uit die totale ontspanning, en praten we nog even na over jouw ervaring.

Je kan je omkleden in de daarvoor voorziene ruimte. 

We schenken veel aandacht aan hygiëne : jouw gezondheid en die van mij is uitermate belangrijk ! Via onderstaande link kan je lezen hoe we dit samen doen.