Over mij

Zo'n drie jaar geleden verwees iemand mij naar Integratieve Massage met de boodschap 'Ik denk dat dat iets voor jou is.' . Ik ging proeven en verkennen, en er ging een nieuwe wereld voor me open. Het werd me meteen duidelijk dat ik hiermee echt aan de slag kon én wilde, dat ik in aanvulling met mijn jarenlange ervaring als manager/coach in verschillende functies in meerdere bedrijven hiermee nog meer mensen zou kunnen begeleiden.
En zo geschiedde.
Ik startte mijn opleiding Integratieve Massage en zal die nooit meer beëindigen. Ondertussen assisteer ik bij de opleiding van de nieuwe lichting Integratieve masseurs, en volgde ik de opleiding Voice Dialogue bij het Voice Dialogue Instituut.

Marc Forier

Ik zie het als een reis, waarbij niet de eindbestemming, maar de reis op zich het doel is. En daarom is het belangrijk dat ook ik persoonlijk, vanbinnen, die reis maak. Van hoofd naar hart. Naar het nu. Door meditatie, sport, gezonde voeding, en diverse opleidingen en workshops volg ik nu ook hier mijn pad.

Het werd even zoeken naar een naam en logo. Tot ik ging brainstormen waar het eigenlijk allemaal om draaide. Niet veel later was het duidelijk dat dit 'aanraken' en 'raken' is. En dat is 'chhoonaa' in Hindi.
Het symbool verwijst naar de oneindige reis die we allemaal maken, en ook naar een specifieke massagebeweging. 
chhoonaa was geboren !

Via onderstaande knoppen kan je lezen wat mij dagelijks motiveert en drijft om van mijn passie mijn beroep te maken :